DCT to …

A shortcut to your next destination.

I help you get what you want.
But first I help you know what you want.

Wil jij geen omwegen meer, maar de kortste weg naar jouw volgende bestemming?

Vraag dan een gesprek aan

Ik onderzoek met jou of een coachingstraject met mij passend is. We maken kennis, we bepalen jouw behoeften en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Ik doe jou een voorstel tot samenwerking als er een match is.

Welke trajecten bied ik aan:

DCT to ‘life’

12 weken (ongeveer 3 maanden) 1 op 1 coaching.

DCT to ‘life and business’

24 weken (ongeveer 6 maanden) 1 op 1 coaching

Welk traject past bij mij?

Een eigen bedrijf starten is dé manier is om jouw talenten optimaal te gebruiken. Dit levert jou enorm veel voldoening op en een beter gevulde bankrekening. Jij levert een goed product of dienst en daar is jouw klant weer bij gebaat: een win-winsituatie.

Mocht jij hier ook van overtuigd zijn en graag een eigen bedrijf starten dan is het DCT to ‘life and business’traject voor jou. Het is life and business, omdat deze twee enorm veel invloed op elkaar hebben. Iedereen is anders, dus jij bepaalt hoeveel tijd er naar het aspect life of naar het aspect business gaat.

Ben je er nog niet zeker van of je een eigen bedrijf wilt, maar je hebt wel behoefte aan een duidelijk doel dan is het DCT to ‘life’ traject voor jou. Je wilt je koers op scherp en weer weten waarom je doet wat je doet.

Wat is de tijdsinvestering ongeveer?

Ik verwacht ongeveer 4 uur per 2 weken. Dit is een indicatie, je bent zelf de leider in jouw leven en jij bepaalt hoeveel tijd je eraan kwijt wilt zijn.

Wat is de investering in geld?

Dit licht ik graag aan je toe in een persoonlijk gesprek. Ik kies ervoor om de prijs hier niet te delen, omdat ik het erg zonde zou vinden als je om die reden niet met mij in gesprek zou gaan. Hoe jij je verhoudt tot geld kan juist hetgeen zijn dat je tegenhoudt om te groeien. Pas als ik weet dat ik jou daadwerkelijk kan helpen doe ik jou een voorstel.

Door alles wat dagelijks op je af wordt gevuurd aan marketing en salesboodschappen heb je je muur hoog opgebouwd en ben je achterdochtig geworden. Dat begrijp ik heel goed. Weet dat ik vanuit een zeer goede financiële positie deze coachingspraktijk ben opgestart. Ik ben niet van de inkomsten afhankelijk. Mijn doel is om jou te helpen jouw doelen en dromen te behalen.

Wat zijn jouw dromen jou waard?