Testimonials

“Sabine heeft de kwaliteit je te laten twijfelen aan je eigen verhaal.”

 

Ik heb Sabine leren kennen als collega CRM-trainer. Dat werk doet ze ongelooflijk toegewijd en zeer enthousiast. Ze kan als geen ander luisteren en hoort tussen de regels door ‘het echte verhaal’. Door een paar gerichte vragen en een scherp gesprek kan ze je vervolgens meer inzicht geven. Hierbij is haar eigen mening niet van belang. Sabine heeft de kwaliteit je te laten twijfelen aan je eigen verhaal. Je wordt gedwongen om alles wat zo vanzelfsprekend leek nog eens te heroverwegen. Op dat moment ontstaan als vanzelf nieuwe inzichten.

Tom Huisman

Gezagvoerder B737

“Ik realiseerde mij dat coaching niet alleen veel kan betekenen voor mensen die in de knoop zitten, maar juist ook voor mensen die succesvol zijn in hun leven.”

 

Na mijn vliegopleiding kwam ik in een moeilijke periode terecht, waar ik geen baan kon krijgen in de cockpit. Mijn carrière kwam tot stilstand en per toeval kwam ik in contact met een coach.  Ik had geen idee wat een coach kon betekenen voor mij, maar toch besloot ik om me volledig te committeren. 

De belemmerende overtuiging die direct doorbroken werd is dat professioneel succes los staat van jou als persoon.  Ik leerde dat de echte kracht van een mens niet komt uit skills en vaardigheden, maar uit je mindset en hoe jij in elkaar zit. Om verder te komen in mijn carrière als piloot, moest ik naar binnen gaan kijken. Ik dacht aanvankelijk dat een coach je dingen leert door advies te geven, eigen inzichten te delen en vertellen wat ik beter kan doen. Hier zat ik fout. Een coach begeleid jou in de tocht naar binnen toe, en geeft jou de vaardigheden om dat zo goed mogelijk te doen en helpt je om je eigen feedback te maken. Met deze vaardigheden bepaal jij vervolgens zelf jouw ontwikkeling als persoon, en deze vaardigheden blijven de rest van je leven bij je.  

De volgende realisatie die ik had is dat coaching niet alleen veel kan betekenen voor mensen die in de knoop zitten, maar juist ook voor mensen die succesvol zijn in hun leven. De kracht in coaching zit hem in het feit dat je met iemand zit die jou op een hele andere manier leert kennen dan vrienden of familie, terwijl je de eerlijkheid en openheid houdt. Je komt niet vanzelf in aanraking met een omgeving waar je op deze manier bezig bent met je ontwikkeling, en daarom is een coach een aanrader voor iedereen. 

Ik ging het traject in hopende dat ik verder zou komen in mijn carrière, en ik ging het traject uit als een ander mens die verder ging komen in zijn leven. In een paar maanden tijd ben ik sneller gegroeid als persoon dan ik zelf in 10 jaar had kunnen doen, en de tools die ik heb meegekregen gebruik ik dagelijks. Om het meeste uit je leven te halen, raad ik iedereen aan om eens te kijken naar wat een coach voor je kan betekenen.

Reno Klunder, co-piloot E170/190/195-E2

“Door haar behulpzaamheid en haar gevoel voor rechtvaardigheid kan zij het beste in jou en mij naar boven halen.”

Ik heb als collega nauw samengewerkt met Sabine en heb haar leren kennen als een persoon die haar werk serieus neemt. Zij beschikt over de juiste professionele kwaliteiten met daarnaast een enorm empathisch vermogen. Sabine laat collega’s maar ook passagiers in hun waarde en kan sturend en leidend optreden waar nodig. Door haar behulpzaamheid en haar gevoel voor rechtvaardigheid kan zij het beste in jou en mij naar boven halen.

Niek Katsma

co-piloot E170/190/195-E2

“Sabine geeft praktische tips en handvatten die je aan het nadenken zetten.”

 

Sabine is een doortastende onderzoekster die je uitdaagt om na te denken over wat je wilt bereiken. Ze geeft praktische tips en handvatten die je aan het nadenken zetten. Verder ken ik Sabine als sociaal, authentiek en gedreven. Deze talenten herken ik in haar als gezagvoerder maar ook als coach.

Sebastian

Gezagvoerder E170/190/195-E2

“Met hulp van Sabine heb ik nieuwe inzichten gekregen in de mogelijke opties die ik heb in mijn ontwikkeling en dit doet ze met een heldere en aangename communicatie.”

 

Met veel zorgzame doeltreffendheid en weloverwogen keuzes weet Sabine keer op keer juiste paden naar groei te bewandelen. Door aandachtig te luisteren en kleine signalen op te vangen komt zij al snel tot een goed begrip van de situatie en met haar wijsheid en vriendelijke karakter weet ze me aangenaam te coachen. Met hulp van Sabine heb ik nieuwe inzichten gekregen in de mogelijke opties die ik heb in mijn ontwikkeling en dit doet ze met een heldere en aangename communicatie.

Floor Schellinger

Gezagvoerder E170/190/195-E2

 

Ik ken Sabine al een tijdje en ben altijd onder de indruk van haar enthousiasme. Ze pakt alles aan en geeft je de indruk er altijd voor meer dan 100% voor te gaan. In haar werk als vlieger ken ik haar als een professionele en betrouwbare collega. Daarnaast heb ik met Sabine ook diverse trainingen gegeven en weet ze haar passie voor het vak over te brengen op de kandidaten. Dit werkt aanstekelijk voor alle partijen. Ze heeft een brede interesse en vakinhoudelijke kennis en ervaring. Met Sabine samenwerken is een feest.

Dennis Roël

Gezagvoerder E170/190/195-E2